Hepsi Burada Yaz Kampanyalarında Satışlarını Nasıl Artırırsın?

HepsiBurada'nın yaz döneminde yaptığı kampanyaları takip ediyor musun? Eğer HepsiBurada'da satış yapan bir e-ticaret mağazan varsa satışlarını artırmak ve rakiplerinden bir adım önde olabilmek için her kampanyayı dikkatle takip etmeli ve stoklarını da güncel tutmalısın. WorqCompany olarak bu konuda da yanındayız!

1. Hepsi Gamer Gibi Yaz İndirimlerini Kaçırmayın

22-28 Temmuz arasında gerçekleştirilen Hepsi Gamer kampanyası e-ticaretçilerin gözdesi olmaya devam ediyor! HepsiBurada'nın "Büyük Yaz Kampanyaları" pazaryerlerinde en çok dikkat çeken indirim günlerine ev sahipliği yapıyor. Kategorinize ve ürünlerinize uygun, en çok aratılan kelimelerle Sponsorlu Marka reklamı oluşturarak mağazanızı ve ürünlerinizi site içinde öne çıkartabilirsiniz. Bu durum size daha fazla görünürlük ve rekabet avantajı getirecektir.

Sponsorlu Marka reklamlarında, HepsiBurada'nın e-ticaret mağazalarına sağladığı önemli bir avantaj var. Bu reklam modelinde aynı kelimeye birden fazla reklam oluşturabiliyorsunuz. Bu sayede hem arama sayfalarının en üstünde hem de ana sayfada yer alabiliyorsunuz. Bu da müşterilerin binlerce ürün arasından sizin ürününüzü seçmelerinde yardımcı oluyor.

2. Sepet Kampanyaları Oluşturun

Tüm indirimlere ek sepette indirim kampanyası oluşturduğunuz zaman, benzer ürünleri satan mağazalar arasında tercih yapmak isteyen bir müşteri yüksek çoğunlukla sepet indirimi olan mağazayı tercih etmektedir. Hangi kampanyaya dahil olursanız olun, mağazanız "sepet indirimi" yapan mağaza olarak kullanıcıların aklında yer etsin!

3. Ürünlerinizi Kampanyaya Göre Hazırlayın

Kampanya dönemi öncesinde ürünlerinizi kampanyaya göre hazırlamak müşteri davranışını önemli ölçüde etkileyecektir. Örneğin kozmetik ürünleri satan bir mağazaysanız yaz kampanyasında güneş kremi, bronzlaştırıcı gibi ürünleri dahil ederek ön plana çıkarmak, kampanyaya yaz ihtiyaçlarını karşılamak için gelen birincil kullanıcının sizi tercih etmesini sağlayacaktır.

4. Müşteri Memnuniyetine Odaklanın

Kampanya süresince HepsiBurada'nın da etkisiyle görünürlüğünüz artacağı için gelen her yeni müşterinin mağazanızdan ürün alsa da almasa da mutlu ayrılmasını sağlamanız gerekiyor. Müşteri bağlılığı ve sadakati diğer kampanyalarda da elinizi güçlendirmiş olacak.

WorqCompany ile HepsiBurada'daki Yaz Kampanyalarına Hazır Olun!

HepsiBurada'nın yaz kampanyaları için en iyi şekilde hazırlanın ve satışlarınızı artırmak için WorqCompany’nin sunduğu avantajlardan faydalanın: Gelir Paylaşımlı E-Ticaret'e başvurun, stoklarınızı WorqCompany ile avantajla doldurun!

geLİR PAYLAŞIMLI E-Tİcaret

Sen de Gelir Paylaşımlı E-Ticaret ile
İşini Büyütenler Arasında Yerini Al