E-Ticaret Mağazanızı Büyütmek için AiDA Yapay Zeka Asistanı ile Tanışın!

Pazaryeri mağazanı daha iyi tanımak ve performansını artırmak için hangi değişikliklerin yapılması gerektiğini öğrenmek, e-ticarette büyümenin anahtarlarından biri. Mutlaka bir veri analizi aracını kullanarak, satış performansını ölçmeli ve mağazanın iyileştirmeye yönelik ihtiyaçlarına doğru yanıtlar vermelisin.

Satış Performansını Analizle, İhtiyaçlarını Belirle!

WorqCompany olarak bizler, günümüzün zorlu iş ortamında, rekabetçi ve kârlı kalabilmek için bu analiz araçlarını kullanmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu doğrultuda, AI (Yapay Zeka) destekli mağaza performans analizi aracımızı kullanıcılara ücretsiz olarak sunduğumuzu seninle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!

AiDA-Yapay Zeka Asistanı ile pazaryeri mağazası olan satıcılara mağaza performansı hakkında değerli bilgiler sağlayarak iyileştirme, optimizasyon ve büyüme alanlarını belirlemede yardımcı olmayı hedefliyoruz.

 

Müşteri memnuniyeti skoru, mağaza derecelendirme dağılımı, en çok satan ürünler ve marka dağılımı gibi birçok kategoride, istatistik verisi sunan kullanıcı dostu arayüze sahip AiDA-Yapay Zeka Asistanını kullanmak ise çok basit!

 

Yapman gereken tek şey aşağıdaki linke tıklamak, ekranda yer alan ilgili alana pazaryeri mağazanın linkini eklemek ve “analize başla” butonuna tıklamak. Ardından WorqCompany’nin pazaryeri mağazan hakkında sunduğu içgörü ve istatistikleri inceleyebilir, pazaryeri mağazan için yeni stratejiler belirleyebilirsin.

 

Performans Analizi ile Doğru Pazarda, Doğru Ürünle Yerini Al!

Alışveriş kültürümüzün dijitalleşmesi, ürünlerin her yerde satılabilmesini, dolayısıyla satışların büyümesini sağladı. Bu büyüme, ürünlerini müşterilerine ulaştırmak isteyen işletmeleri e-ticaret sitesi kurmaya, mobil uygulama geliştirmeye ya da Trendyol, Hepsiburada, n11, Amazon, Etsy gibi pazaryerlerinde mağaza açmaya yönlendirdi. Satış yapmak için tercih edilen her mecra, doğası gereği performans analizi yapmayı gerektiriyor. Her mecrada olduğu gibi pazaryerlerinde de performans analizi yapmak, işletmenin mevcut durumunu özetlemek ve hedeflere ulaşmak için alacağı yeni kararları belirlemede önemli bir yere sahiptir.

 

Pazaryerleri, müşterilerin çeşitli ürünleri tek bir yerde arayabilecekleri açık, çevrim içi alanlardır. Müşterilerine ürün ve mağaza çeşitliliği, fiyat karşılaştırması, ürün yorumlarını inceleyerek tercih etme imkânı, indirim, daha hızlı bir alışveriş deneyimi gibi birçok fayda sağlar.

Satıcılarına ise; ürünlerini satmak için ek bir kanal yaratır, hâlihazırda var olan sadık müşterilerini yönlendirir, güçlü pazarlama iletişimi çalışmaları ile pazaryerine yüksek trafik sağlayarak satışları artırma imkânı sunar.

 

Fakat satışları artırmak, istikrarlı bir şekilde mağazanı büyütmek, yeni müşteriler elde etmek ya da müşteri sadâkati yaratmak sadece pazaryerlerinin sunmuş olduğu faydalar ile mümkün değildir. İşletme sahibi olarak doğru pazarda doğru ürünle yer almalı, güçlü ürün stokuna sahip olmalı, müşterilerinin beklentilerini anlamalı ve mevcut durumunu ölçmelisin. Bunun için de mutlaka mağazanın performansını analiz ederek kendine bir yol haritası belirlemelisin.

 

Doğru Pazarlama Stratejisi ile E-Ticarette Fark Yarat!

Pazaryeri mağazanın performansını analiz etmek, satışları ve kârlılığı tahmin etmek için gerçeklere dayalı bir temel sağlayarak, pazarlama stratejisi geliştirmeni destekleyecek önemli bir adım. Bu adım, satışı artıran doğru kararlar vermekle satışlarına zarar verebilecek yanlış kararlar arasındaki farkı belirliyor!

Mağaza performans analizi ile:

- İşletmen ve pazaryerin hakkında doğru bir görüşe sahip olursun.

- Müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını ve hangi müşterilere satış yapabileceğini belirleyebilirsin.

- Mevcut ve potansiyel müşterilerinin ürün ihtiyacını karşılayıp karşılamadığını görebilirsin.

- Yeni bir ürünü satışa sunmayı planlıyorsan, müşterilerin bunu çekici bulup bulmayacağına, benzer ürünlerin pazarda nasıl performans gösterdiğine bakarak karar verebilirsin.

- Stoklarını ne zaman ve ne oranda yenilemen gerektiği bilgisine sahip olabilirsin.

 

Performansını iyileştirmek için AiDA-Yapay Zeka Asistanı ile bir analize başlayabilir, basit ama hızlı bir adımla mağazanın geleceği için büyük bir adım atabilirsin!

AiDA-Yapay Zeka Asistanı ile ücretsiz mağaza performans analizi yapmak için hemen tıkla.

geLİR PAYLAŞIMLI E-Tİcaret

Sen de Gelir Paylaşımlı E-Ticaret ile
İşini Büyütenler Arasında Yerini Al