E-Ticaret Mağazaları, ‘WorqCompany Gelir Ortaklığı’ İle Yıllık Ortalama %267 Büyüyor!

WorqCompany’yi kurduğumuzda amacımız, e-ticaret işletmelerinin büyümesini sağlamak ve bu büyüme yolculuğu boyunca karşılaştıkları engelleri aşmalarında onlara yardımcı olmaktı. Misyonumuzdaki ilk adım, e-ticaretçilere özel bir çözüm oluşturmaktı: Halihazırda var olan finansman kaynaklarından daha iyi bir sermaye çözümü! E-ticaretçilerin daha çok ürün almaya ve bu ürünleri almak, daha fazla satış yapabilmek için de uygun bir sermaye modeline ihtiyacı olduğunu biliyorduk.

WorqCompany’yi kurduğumuzda amacımız, e-ticaret işletmelerinin büyümesini sağlamak ve bu büyüme yolculuğu boyunca karşılaştıkları engelleri aşmalarında onlara yardımcı olmaktı. Misyonumuzdaki ilk adım, e-ticaretçilere özel bir çözüm oluşturmaktı: Halihazırda var olan finansman kaynaklarından daha iyi bir sermaye çözümü! E-ticaretçilerin daha çok ürün almaya ve bu ürünleri almak, daha fazla satış yapabilmek için de uygun bir sermaye modeline ihtiyacı olduğunu biliyorduk. İşte tam da bu yüzden onlar için Ürün Tedariği ile Gelir Ortaklığı modelini piyasaya sürdük.

Peki nedir bu “Ürün Tedariği ile Gelir Ortaklığı” modeli? Çok basitçe anlatalım: E-ticaret pazaryerinde sattığınız ürünlerden, 5 bin TL’den 5 milyon TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınızı, sizin adınıza tedarikçinizden biz alıyoruz. Aldığınız bu ürünlerin satışı ise siz yapıyorsunuz; kazanılan geliri paylaşıyoruz fakat elde ettiğiniz kârın büyük bir kısmı size kalıyor. Böylece satışlarınızı yükseltip, bu kâr kendinize ek bir sermaye yaratmış oluyorsunuz. Bunun için de şirketinizden hiçbir hisse/pay almıyoruz; sadece satış cironuzu paylaşıyoruz...

WorqCompany ile Çalışanlar, Yılda Ortalama %267 Büyüyor!

2022 yılında başlamış olduğumuz e-commerce gelir ortaklarımıza, şimdiden; henüz yıl bitmeden milyonlarca liralık sermaye yaratmış olmak bizi gururlandırıyor. Gözlemlediğimiz ve  bizi daha da sevindiren olay ise şu: WorqCompany ile çalışan gelir ortaklarımız, satışlarını yılda ortalama %267 artırabiliyor ve e-ticaret pazaryerlerindeki pozisyonlarını kat ve kat güçlendiriyor. 

Peki WorqCompany ile Çalışan Gelir Ortaklarımız, Nasıl Yılda Ortalama %267 Büyüyor?

1) Satışlarından gelecek geliri beklemeden stok alımı yapabiliyorlar.

E-ticaretçilerin satış öncesi masrafları genelde çok fazla olabiliyor. Ürünü tedarik etmek için sermaye, ürünleri hazırlamak için paketleme, göndermek için kargo, bütün işleri yürütmek için operasyon ve satışı artırmak için ise reklam masraflarını henüz bir satışın ödemesini bile almadan karşılamaları gerekiyor. Türkiye'de, ürünlerin pazaryerlerindeki satış gelirini hesaplarda görmek 60 gün kadar sürebilirken; Amerika Birleşik Devletleri - Amazon'da bu süre 3 aya kadar çıkabiliyor. Dolayısı ile e-ticaretçilerin, daha bu gelir ellerine bile geçemeden, gelen talepleri karşılayabilmek için stoklarını yenilemeleri, depo ve lojistik masraflarını ödemeleri, pazarlamaya ve operasyona para harcamaları gerekiyor. WorqCompany gelir ortakları adına ürünleri satın aldığı için, ürün ortaklarımız satışlardan gelecek olan geliri beklemek zorunda kalmıyor. Böylece hızlı büyümelerini devam ettirebiliyorlar.

2) Stok-out problem yaşamıyorlar.

E-ticaretçilerin büyüme hızını en çok yavaşlatan durumlardan birisi, pazaryerlerinde stok-out yaşamaları; yani satacak ürününün kalmamasıdır. Bu durum e-ticaretçiler için en can sıkıcı olaylardan birisidir. Bir işletme için, stok-out yüzünden kaçırılan satışın büyüklüğü çok ciddi seviyelere ulaşabilir. Ayrıca stok-out yaşayan ürünlerin, pazaryerlerinde arama sonuç sırası çok hızlı bir şekilde alt sıralara düşer. Bu düşen ürünleri ise sonradan yüksek sıralara tekrar çıkarmak çok zor olur. WorqCompany gelir ortakları, doğru stok planlaması ve hızlı bir şekilde stok yenileme ayrıcalığına sahip oldukları için, satışlarını hiçbir zaman aksatmayarak büyümelerini hızlandırmaya devam ederler.

3) Satışları yükselince pazaryeri komisyonları düşüyor.

Bilindiği gibi birçok pazaryeri, ürünlerin kategorilerine göre farklı satış komisyonları belirlemiştir ve satıcıların yaptığı KDV dahil satışlar üzerinden, bu komisyonu %30 oranına kadar olan bir kısmını kesmektedir. Çoğunlukla  pazaryerlerinde kesilen bu komisyon oranının düşmesini sağlamanın en iyi yolu; satışları yükseltmekten ya da pazaryeri kategori liderlerinin sizdeki potansiyeli gördükten sonra, sizden beklediği satışları yapabilmek için yeteri kadar ürünü alabilmenizden geçer. Ayrıca pazaryerlerinin oluşturduğu  özel kampanyalardan, komisyon indirimlerden faydalanabilmek için elinizde bulunacak olan güçlü stok sayesinde daha karlı duruma geçersiniz. WorqCompany gelir ortakları, hiçbir zaman stoksuz kalmadıkları ve yüksek talep durumlarında stoklarına hızlı bir şekilde, yüksek hacimde yenileyebildikleri için; hem satışlarını hem de daha düşük komisyonlar sayesinde elde ettikleri rekabet güçlerini artırabiliyorlar.

4) Ürünleri yüksek hacimde alabildiğimiz için, tedarikçilerden indirim alabiliyorlar.

Enflasyondan dolayı tedarikçiler, günden güne fiyat yükseltmeye devam ediyor ve artık vadeli çalışmak istemiyorlar. O yüzden de peşin ve yüksek hacimli ödemelere indirim yapmayı tercih ediyorlar. WorqCompany olarak, biz de elimizde bulunan yüksek miktardaki alım gücümüzü gelir ortaklarımız için  kullanmayı tercih ediyoruz. Onlar için yüksek hacimde ürün alarak,  onların tedarikçiden indirim almalarına ve marjlarını yükseltmelerine yardım ediyoruz. Bu sayede gelir ortaklarımız, pazaryerlerinde ürünlerini daha iyi fiyatlandırabiliyor ve rekabetin önüne geçebiliyor ya da ceplerinde ekstra sermaye kalmış oluyor. 

5) Ellerindeki sermayeyi ürüne bağlamak yerine reklam vb. diğer önemli alanlara harcayabiliyorlar.

Gelir ortaklarımız, pazaryerlerinde rakiplerinin önüne çıkmak ve satışları ile marka bilinirliğini artırmak için reklam vererek, çok daha iyi sonuçlar elde edebiliyorlar. Stoklarını yenilemek veya yeni ürün tedarik etmek için ise WorqCompany ile gelir ortaklığına girerek, ellerindeki sermayeyi pazaryerlerinde yapacakları reklamlar gibi pazarlama aktivitelerine harcayabiliyor ve bu sayede satışlarını büyütebiliyorlar.

6) Gelir Ortaklığı sayesinde sermaye gücünde sınıf atlıyorlar. 

Belki de büyümedeki en önemli faktör; gelir ortaklarımızın çevirdikleri sermaye artışının büyümelelerine olan etkisidir. WorqCompany ile girdikleri gelir ortaklığı sayesinde, e-ticaretçiler önden para koymadan ürünlerini alıyor; onların satışı sonrasında ise ellerine kâr olarak kalan para,  onlar için ek olarak var edilmiş bir sermaye niteliği taşıyor. Bu ekstra sermaye, işlerini büyütmede kullanabilecekleri ek bir kaynak oluyor; bu kaynak ise WorqCompany ile gelir ortaklıkları devam ettiği sürece katlanmaya devam ediyor...

Bazı WorqCompany Gelir Ortakları, Yılda %267’den Daha da Fazla Büyüyebiliyor!

Sizinle bir gelir ortağımızı paylaşalım (Tablo 1): Bu örnekteki e-ticaret işletmesi, Amerika Amazon’da satışlarını yaparken, gelir ortaklığımız 2021 Aralık ayında; 23 bin TL kadar bir ürün tedariği ile başladı. Ardından, 2022 Temmuz ayında 125 bin TL ve daha sonra aynı yıl Ağustos'ta 432 bin TL olan ürün tedariği şeklinde devam etti. Şu anda bir sonraki ürün alımları 1 milyon TL olacak şekilde planlanırken, aylık cironun $40,000 olması hedefleniyor. 

Gelin, siz de hemen başvurun; 5 bin TL’den 5 milyon TL’ye kadar olan ürünlerinizi, sizin adınıza biz alalım. Siz satın; geliri paylaşalım. Kâr çoğu size kalsın ve siz de diğer WorqCompany gelir ortakları gibi hak ettiğiniz büyüme potansiyeline ulaşın. Neden hak ettiğinizden daha azıyla yetinesiniz ki?

Tablo 1.

E-ticaret finansmanınından yararlanmak istiyorsanız ya da şirketiniz büyürken stokunuz geride kalıyorsa WorqCompany E-Ticaret Finansman hizmetine başvurun, anında uzmanlarımız sizinle iletişime geçsin! Yukarıda bulunan “Hemen Başvurun” butonuna tıklayarak saniyeler içerisinde başvurunuzu yapabilirsiniz. Pazaryerleri e-ticaret gelire dayalı finansman ile işinizi büyütün!

E-ticaret konusunda da aklınıza takılan tüm soru ve sorunlar için WorqCompany ile iletişime geçin. Mutlaka sizin için de bir çözümümüz vardır.

E-Tİcaret Fİnansmanı

Siz de E-Ticaret Finansmanı ile İşini Büyütenler Arasında Yerinizi Alın